Tuesday, 16 April 2013

ESP SHAKLEE TERBAIK

Assalamualaikum & salam sejahtera semua....

Entri malam a.k.a entri sebelum tido ni nak bersembang tentang produk ESP SHAKLEE. Memang banyak kebaikannyanya.... Tak perlu diulas panjang lebar, boleh rujuk di bawah ini ya.... :D



Pasti ramai juga yang baru nak bermula dengan ESP SHAKLEE, macam mana cara pengambilannya kan? Ada juga yang bertanya macam mana kalau tekak tak boleh terima susu soya ni? hohohoho... jgn bimbang sayang-sayang semua.... ada banyak cara pengambilannya.... kalau rajin boleh cuba kesemuanya ataupun boleh reka sendiri nak campur apa....

So di bawah ini disertakan cara-cara bancuhan ESP SHAKLEE ini... 
  1. ESP + Air suam
  2. ESP+ Fresh Milk
  3. ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..selepas beberapa jam, blend/shake it dan campurkan dengan 1 sudu ESP..bukan sahaja bertenaga..boost milk production)
  4. ESP + Susu Anmum
  5. ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  6. ESP + Nesvita 3in1
  7. ESP + jus Tropicana Twister  ESP
  8. ESP + Ribena
  9. ESP + mana-mana jus buah-buahan [tembikai, epal, lobak putih, peria, pegaga etc]
  10. ESP + Milo/Horlicks
  11. ESP + sirap bandung
  12. ESP + Meal Shake + Aiskrim
  13. ESP+koko+minyak zaitun+oat+madu+susu [semua ni bancuh & blend].. ianya bagus untuk otak + tenaga + healthy diet.. Resepi ini telah dikongsikan oleh Prof Dr. Muhaya  
Okies semua sayang-sayang ku... Sesiapa yang dah memang pengguna ESP SHAKLEE ni dah boleh cuba pelbagaikan pengambilan ESP SHAKLEE anda ya... Mana-mana yang masih berfikir-fikir untuk mencuba, boleh order selalu... hihihi..... :D

Sebarang pertanyaan boleh diajukan terus kepada Pn.Eda 019-6430019 @ di fb amni's wardrobe collections.

Kepada yang berminat untuk mendaftar sebagai ahli juga amat dialu-alukan....

Peace no war...


No comments:

Post a Comment