Wednesday, 19 December 2012

BerHabuk SUDAH >>>>>

Salam semua... slmt pg selasa.... [awalnya dah menulis...] ...

Dah lama x menulis mahupun upload pic kat blog nih.... study blog pun x abis2.... sibuk ngan baby & biz smpai blog dah terabai.... :D

Pejam celik pejam celik harini dah hari ke 39 berpantang.... sgt syok sbb leh dok relax2 kat umah.... hihihi.... makin bertambah hari, so makin dekatlah nak msk keje semula... [nape cuti x 3bln ek? haish.... ]

Mcm2 dah ada dlm kepala nih.... yg utama Baby lah.... hadoi... nak tggl kan baby pas 60hari dok bergolek sekali nih payah gak la.... tp dlm masa yg sama mimpi dah terganggu dgn masuknya mimpi2 yg x brapa nak indah... [student pun dah msk dlm mimpi daaa.... ]

Nih nak habaq mai nih.... AWC skrg nih dah tambah item.... drpd blouse dress bag.... skrg nih dah msk koleksi utk anak2 lak ya...[kalu ada masa akan di hapdet kat sini semula ya..] Semenjak sy beranak 2 nih, sibuk sy mencari itu ini di on9.... last2 sy amik keputusan cuba jual brgan anak2 lak... sambil menyelam mnm air... hihihi.... kalu ada modal nnti leh amik stok byk2... pastuh buka kedai sendiri.... [sy selalu je berangan2.... hihihi] Ntah kenapa sy jadi suka sgt nak berniaga, sedangkan dulu sy rasa cam x ada talent langsung nak ber bizzzz nih... :D

Byk sgt misi yg nak dijlnkan pasnih... semoga diperkenankan.... aminnnn.... semoga AWC akan lebih maju & berjaya dimasa2 akan dtg....


Nih dia si kecik & kakak.... kalu dekat musti nangis.... hihihihi